Reviews


4 stars after 28 reviews
Rotibode Escamplaan 1 070 323 5680
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/16/2019
Rotibode Escamplaan 1 070 323 5680
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd en wederom zeer smakelijk. Top! 9/12/2019
Rotibode Escamplaan 1 070 323 5680
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas lukte het niet om de kousenband zonder aardappel te leveren ( logisch, want het was aardappel met een klein beetje kousenband) ondanks dat ik hierover vooraf had gebeld. Bestelling kwam lauw aan, dus eerste en ook gelijk laatste keer dat we hier besteld hebben. Op zich jammer want de smaak van het eten was wel erg goed 9/7/2019
Rotibode Escamplaan 1 070 323 5680
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/4/2019
Rotibode Escamplaan 1 070 323 5680
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na een uur wachten gebeld om te vragen of het eten al onderweg was. Het zou er over een kwartiertje zijn. Weer na 45 minuten gebeld omdat het eten er nog steeds niet was. Ik kreeg te horen dat er teveel bestellingen waren, en dat er bezorgers niet op waren komen dagen. Toen het eten er na 2 uur wachten eindelijk was was het eten lauw. De bezorgster bood haar excuses aan, maar daar hebben we niet veel aan na zo lang te hebben moeten wachten op lauw eten. We zullen hier niet meer bestellen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/1/2019
Rotibode Escamplaan 1 070 323 5680
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/1/2019
Rotibode Escamplaan 1 070 323 5680
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Broodjes zoutvlees heel zout jammer de rest.was erg.lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/25/2019
Rotibode Escamplaan 1 070 323 5680
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkah!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/25/2019
Rotibode Escamplaan 1 070 323 5680
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik zelf bestel niet zo snel maar voor de rotibode maak ik een grote uitzondering. 8/14/2019
Rotibode Escamplaan 1 070 323 5680
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker snel! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/11/2019
Rotibode Escamplaan 1 070 323 5680
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Teleurstelling , eten was niet zorgvuldig ingepakt . Toen ik het binnen kreeg was het gaan lekken . Sommige deel van Vegetarische Roti was super pikant niet normaal ... jammer, ik had spijt van mijn bestelling ... 7/31/2019
Rotibode Escamplaan 1 070 323 5680
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/24/2019
Rotibode Escamplaan 1 070 323 5680
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat de Roti zo laat werd bezorgd. We moesten 45 minuten tijd rekenen en dat werden 75 minuten. Helaas geen excuses vanwege de late bezorging ook niet even laten weten via de mail of telefoon. De anders zo heerlijke roti kipfilet zat vol met kipstukken??? wat door ons niet als kipfilet herkend werd. Wat ik ook niet begrijp zijn de transactiekosten van 0,40 als je via de website betaald. Dat zou toch in dit tijdperk van het digitale niet meer nodig moeten zijn. 7/20/2019
Rotibode Escamplaan 1 070 323 5680
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon super lekker de roti kip 7/19/2019
Rotibode Escamplaan 1 070 323 5680
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Roti met kip erg lekker. Vond de kouseband ook erg lekker alleen wat weinig ;-) 7/16/2019
Rotibode Escamplaan 1 070 323 5680
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/14/2019
Rotibode Escamplaan 1 070 323 5680
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Dik anderhalf uur moeten wachten op de bestelling. was balen eten was lekker maar bezorgen en vooraf met ideal betalen doe ik nooooit meer. Had inmiddels al een paar broodjes op en de gast die een roti mee zou eten was inmiddels al naar huis gegaan. Het eten was ook niet echt warm meer lauw. Ben voorlopig wel even klaar met bestellen , zeker als ik bezoek heb This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/7/2019
Rotibode Escamplaan 1 070 323 5680
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1 van de 2 menu’s was niet goed ingepakt (geseald) waardoor alle jus door alle bakken heen zat Rotivel doorweekt met jus Aardappel was erg kruimig bijna pap geworden door de overmatige jus Bestelde vroeger altijd hier maar is voorlopig voor mij weer genoeg geweest met roti Smaak was goed maar heb absoluut NIET genoten van mijn maaltijd WEL de complimenten voor de vriendelijke en snelle bezorger, binnen 17 min kon ik eten 7/3/2019
Rotibode Escamplaan 1 070 323 5680
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/23/2019
Rotibode Escamplaan 1 070 323 5680
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na een uur later contact gehad te hebben, was mijn eten retour zaak gegaan omdat het eten door was gaan lekken, bon onherkenbaar. Het wordt toch ook in een systeem verwerkt wat je besteld. Het is dat ik nog contact opnam, anders hadden ze niets van zich laten horen. Beetje vreemd. 6/21/2019
Rotibode Escamplaan 1 070 323 5680
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorgkosten E 2,50 vind ik duur 6/10/2019
Rotibode Escamplaan 1 070 323 5680
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/10/2019
Rotibode Escamplaan 1 070 323 5680
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere Roti en snel bezorgd! Love it! 6/6/2019
Rotibode Escamplaan 1 070 323 5680
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/27/2019
Rotibode Escamplaan 1 070 323 5680
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duur te lang 1 uur .eten was koud .bezorger was over een verkeersdrempel gereden . Alles lag door elkaar.de sous lag op de deurmat .scande zo slecht jammer nooit meer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2019
Rotibode Escamplaan 1 070 323 5680
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer lekker en ruim binnen de afgesproken bezorgtijd. 5/21/2019
Rotibode Escamplaan 1 070 323 5680
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, snelle bezorging. 5/17/2019
Rotibode Escamplaan 1 070 323 5680
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2019
Rotibode 4 stars after 28 reviews
Rotibode